İnternet habercisi...
   

Bayramda Hava Nasıl Olacak

Ramazan Bayramı süresince, ülke genelinde yağış beklenmiyor. Hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında olacak. Güney Ege ve Akdeniz'in kıyı kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin biraz üzerinde olacak.

Arife günü Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'un kuzeydoğusunda kısa süreli yağışlar görülebilir. Diğer bölgelerde hava açık ve az bulutlu olacak.

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının Ankara, İstanbul, Bursa, Konya ve Kayseri’de 30 ila 32, İzmir ve Manisa’da 34 ila 36, Zonguldak, Samsun ve Trabzon’da 25 ila 27, Erzurum ve Van’da 27 ila 29, Adana, Antalya, Aydın ve Muğla’da 37 ila 40, Diyarbakır ve Şanlıurfa’da 39 ila 41 derece olacağı tahmin ediliyor.

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü
15.07.2015 01:52

Çevre Şehir Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm