İnternet habercisi...
   

Avcılar Tarafından Vurulan Küçük Akbaba Tedavi Altına Alındı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şanlıurfa Şube Müdürlüğüne bağlı Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine Diyarbakır Şube Müdürlüğü tarafından yaralı olarak getirilen Küçük Akbaba (Neophron percnopterus) tedavi altına alındı.


Küçük Akbaba’nın, yapılan ilk müdahaleden sonra rehabilitasyon merkezindeki röntgen ünitesinde radyolojik tetkikleri yapıldı. Yapılan incelemede ateşli silah yaralanmasına bağlı olarak, biri kanatta ve ikisi karın boşluğunda olmak üzere 3 adet saçma tespit edildi.

Şube Müdürlüğü veteriner hekimi tarafından tedaviye alınan Küçük Akbaba (Neophron percnopterus) başarılı bir operasyonla saçmalardan kurtarıldı. Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezindeki ilaç tedavisi devam eden Küçük Akbaba, rahabilitasyon sürecinden sonra bulunduğu ortama salınacak.

Milli Parklar
06.06.2016 21:13

Çevre Şehir Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm