İnternet habercisi...
   

Cumhurbaşkanlığı Sarayı Ana Binası Basına Açıldı

Cumhurbaşkanlığı Sarayı içinde bulunan kuzey ve güney idari binaların ardından, düzenlenen ikinci tanıtım gezisi ile Cumhurbaşkanlığı makamının bulunduğu ana binanın kapıları da basına açıldı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanlığı tarafından düzenlenen basın tanıtım gezisine ajans, televizyon ve gazetelerden çok sayıda muhabir katıldı.

Cumhurbaşkanlığı makamına gelindiğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan basın mensuplarını, kendilerine tek tek "hoşgeldiniz" diyerek odasına davet etti. Makam odası veodanın yanında bulunan çalışma odası kütüphanesi ile ilgili bilgilendirmeleri basın mensuplarına bizzat kendisi yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhabirlerin sorularını da cevapladı.

3 bodrum, zemin ve 4 kattan oluşan Cumhurbaşkanlığı ana binasına yapılan gezide basın mensupları, burada yer alan Cumhurbaşkanlığı makam ve ofis odalarını, heyet kabul ve heyetler arası görüşme salonlarını, MGK salonunu, 500 kişilik konferans salonunu, fuaye ve çok amaçlı toplantı salonlarını, konuk devlet başkanları için düzenlenen makam, dinlenme ve toplantı salonlarını gezerek, yetkililerden mekanlarla ilgili bilgi aldı.

Cumhurbaşkanlığı
16.07.2015 18:13

Siyaset Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm