İnternet habercisi...
   

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de

Efsanevi boksör Muhammet Ali’nin cenaze törenine katılmak için Amerika Birleşik Devletleri’ne giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törenin yapılacağı Kentucky eyaletinin Louisville kentine ulaştı.

Louisville Uluslararası Havalimanı’nda ABD Türkiye Büyükelçisi Serdar Kılıç ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra konaklayacağı otele geçti. Otel önünde toplanan şehirdeki Türk vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaretinde, eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da aralarında olduğu bir heyet eşlik ediyor.

Cumhurbaşkanlığı
09.06.2016 21:41

Siyaset Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm