İnternet habercisi...
   

Siyaset Akademisi Yeniden

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, parti teşkilatı üyelerinin donanım ve birikimlerinin artırılması, ülkenin siyasi ve sosyal hayatının seviyesine katkı yapmak amacıyla gerçekleştirilen "Siyaset Akademisi"nin yeniden başlayacağını söyledi.

Hotar, yaptığı açıklamada, AK Parti'nin ilk kongresinden bu yana Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeliğine, ardından da Merkez Yürütme Kurulu üyesi olma şerefine sahip olduğunu, bu görevi kendisine veren AK Parti kurucu genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakan Binali Yıldırım'a ve tüm delegelere teşekkür ettiğini belirtti.

AK Parti Genel Başkan yardımcılığının çok onurlu bir görev olduğunu, "sosyal işlerden" sonra "Ar-Ge'den" sorumlu genel başkan yardımcısı olduğunu dile getiren Hotar, Ar-Ge biriminin parti politikalarını oluşturacak gündem araştırmaları ve çalışmaları yapmak, parti politikaları oluştururken süreç yönetme, siyasi söylem geliştirme gibi görevlerinin olduğunu belirtti.

Hotar, şöyle konuştu:

"Gündem araştırmalarımız özel araştırmalarımız olacak. Konuya, gündeme, ile, ilçeye göre bunlar devam edecek. Parti politikalarına katkı sağlayacak yeni söylemler, önerilerimiz de olacak. Teşkilat eğitimi ve hizmet içi eğitim de bizim birimimize verilmiş görelerden. Bir ilk olarak siyaset akademimiz başlamıştı yıllarca başarılı bir şekilde devam etti. Bu dönemde yine siyaset akademisi uygulamasını yaklaşık bir ay sonra başlatacağız. Gerek genel merkez personeline gerek tüm teşkilata yönelik eğitim çalışmalarına devam edeceğiz."

Ak Parti
06.06.2016 21:13

Siyaset Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm