İnternet habercisi...
   

Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilen 14. Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası Şehit Polis Recep Topaloğlu spor salonunda sabah saatlerinde başladı. Kata müsabakalarıyla başlayan şampiyona daha sonra komite müsabakaları ile devam etti. Nefes kesen müsabakalarda elemeleri geçen takımlar, ikinci gün yapılacak finale kalmayı başardı. Şampiyonanın ikinci gününde ise finale kalan takımlar, Avrupa’nın en iyi Bölge takımı olabilmek için mücadele edecek.

66 KULÜP KATILDI

Avrupa’nın en iyi 66 bölge kulübü, şampiyon olabilmek için Kocaeli’de tatamiye çıktı. Büyükşehir’in ev sahipliğinde iki gün sürecek organizasyonun son gününde, toplam sekiz dalda madalya ve kupa sahiplerini bulacak. Organizasyonun son gününde yapılacak olan final müsabakaları ile Avrupa'nın en iyi kulüpleri belli olacak. Türkiye'nin yanı sıra Almanya, İspanya, Sırbistan, Hollanda, Portekiz, Slovakya gibi önemli ülkelerin de aralarında bulunduğu çok sayıda ülke sporcusu şampiyonada boy gösteriyor.

Avrupa'nın en iyi kulüplerinin Kocaeli'ye geldiğini belirten Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan; "2011 ve 2014 yıllarında düzenlediğimiz Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası'nı bir kez daha ülkemize getirmiş olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilecek olan şampiyonada Avrupa'nın en iyileri tatamiye çıkacak. Bu anlamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir
04.06.2016 18:59

Belediye Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm