İnternet habercisi...
   

Zayıflamak İçin Telefonunuzdan Yardım Alın

Google Fit, fiziksel aktivitelerinizin türüne göre yaktığınız kaloriyi gösteren, aktivite ve kalori yakma geçmişinizi izleyebileceğiniz bir uygulama.

Android Wear (Android saat gibi) ile de uyumlu. Yani bir Android saatiniz varsa saat üzerinden de uygulamaya erişebilir, sayaçlar görebilir, bilgi ve öneriler alabilirsiniz.

Kilo ve boy bilgilerinizi girdikten sonra uygulamadan yararlanabilirsiniz. Eğer kilo bilginizi günlük olarak girerseniz çok daha sağlıklı bilgiler almanız mümkün oluyor. Aktivite hedefleriniz için performansa dayalı öneriler de alabilirsiniz. Hatta uygulama sizin için hedefler bile belirleyebiliyor.

Yapmanız gereken sadece telefonunuzu yanınızda bulundurmanız ve yaptığınız aktiviteyi belirtmeniz.

Uygulama ile beraber çalışan bir de web sitesi var. Cep telefonundan izlediğiniz veri ve hedefleri google.com/fit sitesinden de izleyebilir, veri ve hedef girişlerinizi yapabilirsiniz.

Uygulamayı Google Play'den indirmek için tıklayın.

sayfa1.com
13.05.2015 23:52

Teknoloji Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm