İnternet habercisi...
   

Google: Hillary Clinton'a Torpil Yapmıyoruz

Geçen hafta, Google aramalarında Hillary Clinton ile ilgili otomatik tamamlama seçenekleri görüntülerken olumsuz ifadelerin gizlendiği iddiaları gündeme gelmişti. Hatta biz de denedik, Hillary Clinton hakkında daha önce ortaya atılan bazı olumsuz iddialarla ilgili otomatik tamamlama önerileri gerçekten de görünmüyor.

Ancak Google, bu iddialara karşı bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"Google herhangi bir adayı kayırmamaktadır. Ortaya atılan iddialar, otomatik tamamlama özelliğinin tam anlaşılamamış olmasından kaynaklanmaktadır. Otomatik tamamlama algoritmamız, bir kişi hakında saldırgan ve aşağılayıcı olan önerileri göstermez. Daha genel olarak otomatik tamamlama önerileri arama öğesinin popülerliği ile gilili bir çok faktöre bağlıdır."

sayfa1.com / TV
11.06.2016 21:37

Teknoloji Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm