İnternet habercisi...
   

TÜBİTAK 70 Bilişim Personeli Alacak

TÜBİTAK yazılım geliştirme projelerinde; İster Analizi, tasarım, kodlama, birim ve entegrasyon faaliyetleriyle ilgili olarak kendine verilen görevleri yerine getirecek, yazılım birimlerinin doğrulama (test, gözden geçirmeler, vb.) ve geçerleme faaliyetlerinde görev alacak, gerekli dokümantasyonu hazırlayacak, kendisine atanan yazılım birimlerine ilişkin kabul muayene ile kullanıcıya yönelik destek ve eğitim faaliyetleri ile görevinin gerektirdiği diğer yazılım destek süreçleri kapsamında çalışabilecek çeşitli branşlarda 70 personel alacak.

Alınan personel Ankara'da çalışacak.

İsteklilerin bilgisayar mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği bölümlerinden mezunu olmaları ya da 2015 bahar dönemi itibariyle bölümünü bitirebilecek durumda olmaları gerekiyor.

Başvurular 31 Mayıs 2015 tarihine kadar TÜBİTAK'a yapılabilir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Devlet Personel Başkanlığı
15.05.2015 18:46

Personel Alımı Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm