İnternet habercisi...
   

Sınava Cepten Canlı Hazırlık

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu iki girişimci soru sormanın en kolay yolunu keşfetti. YGS, LYS ve TEOG adaylarının yeni “yol arkadaşı” Kunduz, Boğaziçi Üniversitesi ve KOSGEB desteğiyle kısa zamanda başarıyı yakaladı.

Uygulama ile öğrenciler çözümünü istedikleri sorunun fotoğrafını çekip uygulamaya yüklüyor. Daha sonra uygun bir eğitici sorunun çözümünü kağıda yazıp öğrenciye gönderiyor.

Eğitici olarak 150 kadar üniversite öğrencisi ve öğretmen görev alıyor. Cevap yazan öğrenciler ODTÜ, İTÜ gibi önde gelen üniversitelerimizde okuyan başarılı öğrenciler.

Talebe yetişemediklerini belirten proje kurucularından Başar Başaran, eğitici sayısını artırmak için çalıştıklarını söylüyor.

Proje KOSGEB desteğiyle hayata geçirildi.

Özellikle LYS sınavlarının yaklaştığı bu zamanlarda uygulamaya yoğun bir talep bulunuyor.

Uygulamadan şimdiye kadar 5 binin üzerinde öğrenci faydalandı ve 20 binden fazla soru çözüldü.

Kaynak: Boğaziçi Üniversitesi

Üniversiteler
06.06.2016 00:17

Eğitim Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm