İnternet habercisi...
   

Anadolu Üniversitesi e-Sertifika Programları, kariyerine yön vermek isteyen herkesi bekliyor

Anadolu Üniversitesi'nin kişisel gelişim ve kariyerini ilerletmek isteyen bireylere yönelik hazırlanan e-Sertifika Programlarının 2016 Yaz Dönemi kayıtları başladı.

Kayıtlar, 6-24 Haziran tarihleri arasında http://esertifika.anadolu.edu.tr internet adresinden gerçekleştirilebilecek. İlk kez 2007 yılı Bahar döneminde başlayan Anadolu Üniversitesi e-Sertifika Programları aracılığıyla yılda 3 dönem, sürekli eğitim verilmesi ve güncel akademik içerik sunulması amaçlanıyor.

Her biri 3 ders içeren, eğitim ve öğretimin internet üzerinden, sınavların ise gözetim altında yapıldığı programlar, 3 aylık dönem içerisinde sunuluyor.

Bireylerin mevcut bilgilerini güncelleme, ilgi alanlarına göre farklı alanlarda eğitim alma olanağı sağlayan esnek bir yapıya sahip olan e-Sertifika Programları, personeli ya da hedef kitlesi coğrafi olarak farklı bölgelerde bulunan kurum ve kuruluşların hizmet içi eğitimlerini standart ve kaliteli olarak sağlamaları için fırsatlar oluşturuyor.

2016 yılı Yaz Döneminde eğitim, sekreterlik, coğrafi bilgi sistemleri, muhasebe, pazarlama, perakendecilik, yerel yönetimler gibi alanlarda 28 e-Sertifika Programı ile 3 Batı Avrupa e-Sertifika Programı bulunuyor. Programlar ve program içerikleri hakkında ayrıntılı bilgiye http://esertifika.anadolu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Sınav merkezleri

2016 yılı Yaz Dönemi e-Sertifika Programlarının sınavları Türkiye'de 81 ilde ve Almanya/Köln'de online olarak gerçekleştirilecek. Böylece katılımcılar yaşadıkları ilden ayrılmadan, kayıt başvurusu sırasında tercih etmiş oldukları ilde yer alan sınav merkezinde e-Sertifika Programları sınavlarına katılabilecek.

Üniversiteler
07.06.2016 21:01

Eğitim Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm