İnternet habercisi...
   

Microsoft'dan Bulut Sektöründe Büyük Atak

Microsoft, Dünyanın her tarafında kullanıcıları bulunan Azure Bulut Teknolojisinin altyapısını güçlendirmek için önemli bir adım attı.

Çeşitli firmalarla anlaşmalarını tamamlayan Microsoft okyanuslar altına kendi iletim hatlarını döşüyor. Bu iletim hatları ile Microsoft ürün ve platformlarına ulaşım son derece rahat ve hızlı olacak. Asya, Avrupa ve Amerika kıtaları arasındaki bağlantılar Microsoft'un kendi altyapısı ile gerçekleşecek.

Microsoft, son zamanlarda elde ettiği gelirleri Azure, Office 365 ve diğer servislerinin altyapısını güçlendirmek için harcıyor. Firma bu altyapı yatırımlarına harcadığı paranın %106 arttığını söylüyor.

 

sayfa1.com
12.05.2015 14:38

Teknoloji Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm