İnternet habercisi...
   

Geliştiriciler İçin Windows 10 Webinar

Microsoft, Windows 10'un işletim sisteminin ve sosyal medya yeteneklerinin tanıımını, Jerry Nixon ve Andy Wigley'in katılacağı bir webinar ile tanıtacak.

Webinar, 29-21 Mayıs ile 20-22 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Webinar ile Windows 10'un masaüstü, telefon, tablet ve Xbox yetenekleri tanıtılacak ve sosyal medya yeteneklerini kullanarak nasıl iyi uygulamalar geliştirilebileceği anlatılacak.

Her gün 30 dakikadan oluşan oturumlar gerçekleştirilecek.

Birinci gün başarılı Windows uygulamaları geliştirebilmek için uygulama temelleri, kalıplar ve kullanılan platforma yönelik konular anlatılacak.

İkinci gün düşük bellek, arka plan görevi yürütme, çapraz cihaz iletişimi, dosya ve veri yönetimi ve kullanıcı etkileşimi teknikleri de dahil olmak üzere, uygulamaları idare edebilmek için bik kaç çekirdek senarya tanıtılacak.

Üçüncü günün konusu ise "Genişletilmiş Özellikler".

Kayıt olmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın.

Amerika

Avrupa

Asya

sayfa1.com / MS
16.05.2015 17:34

Teknoloji Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm