İnternet habercisi...
   

Elazığ'a Bilim Merkezi

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi arasında Bilim Merkezi Destek Programı Ön Protokolü Elazığ Bilim Merkezin’de yapılan törenle imzalandı.

Elazığ Valiliğinin koordinatörlüğünde İl Özel İdaresi, Elazığ Belediyesi ve  Elazığlı iş adamlarının destekleriyle  inşa edilen Elazığ Bilim Merkezi, 6100 m2 alan üzerinde kurulu. Üç katlı olarak tasarlanan Bilim Merkezi’nin giriş katı karşılama alanı olarak kullanılacak. Birinci katta sergi salonu, eğitim sınıfları, gösteri alanları, kafeterya, üretim atölyesi ve depo alanları, üçüncü katta ise ofis alanları bulunuyor.  Ayrıca bina içerisinde yaklaşık yirmi kişilik planetaryum da ziyaretçilere hizmet verecek.

 

TÜBİTAK
14.05.2015 18:48

Teknoloji Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm