İnternet habercisi...
   

Avrupa Grand Prix'inde 5 Madalya

Romanya'nın Başkenti Bükreş'te düzenlenen Avrupa Grand Prix'inin 2. ayağında sporcularımız, 1 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

Olimpik Yay Mix Takım Kategorisinde Yağız Yılmaz ve Yasemin Ecem Anagöz'den oluşan takımımız finalde Belarus'u 5-3 yenerek, altın madalyanın sahibi oldu.

Olimpik Yay Erkekler Kategorisinde Yağız Yılmaz gümüş madalya, Olimpik Yay Bayanlar Kategorisinde Yasemin Ecem Anagöz gümüş madalya, finalde Belarus ile karşılaşan Yağız Yılmaz, Fatih Bozlar ve Kerem Kırsever'den oluşan Olimpik Yay Erkek Takımı gümüş madalya kazandılar.

Yasemin Ecem Anagöz, Begünhan Elif Ünsal ve Aybüke Aktuna'dan oluşan Olimpik Yay Bayan takımımız bronz madalya maçında Romanya'yı mağlup etti.

Ayrıca sıralama atışlarında iki de Türkiye rekoru kırıldı.

Erkekler 2x70 m. 670 puan ile Yağız Yılmaz rekorun yeni sahibi olurken, yine Yağız Yılmaz, Fatih Bozlar ve Kerem Kırsever'den oluşan erkek takımımız 216 ok 1981 puanla yeni Türkiye rekorunun sahibi oldular.

Kaynak : gsb.gov.tr

Spor Genel Müdürlüğü
16.07.2015 18:13

Spor Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm