İnternet habercisi...
   

İşitme Engelli Bireylere Özel Afet Eğitim Videosu

AFAD Kütahya, işitme engelli bireylerin afet eğitimlerine kolaylıkla ulaşması için ‘İşaret Diliyle Afetlere Hazırlık Videosu’ hazırladı. Videoda, afet hazırlıkları, afet sırasında ve sonrasında uygulanacak doğru davranışlar, işaret diliyle anlatılıyor. Çekim, kurgu ve montajının tamamen AFAD Kütahya içerisinde, kurum personeli tarafından yapıldığı video AFAD Kütahya’nın Youtube kanalında izlenebiliyor.

8 Haziran 2016, Kütahya/ Engelli bireylerin afetlerden korunması için daha önce Z-EVET adlı özel bir afet eğitim modeli geliştirerek uygulamaya koyan AFAD Kütahya, işitme engellileri de unutmadı. Projenin devamında Afete Hazır Türkiye Kampanyası kapsamında ‘İşaret Diliyle Afetlere Hazırlık Videosu’ yayınlandı. Böylece işitme engelli bireyler, afetler öncesinde, sırasında ve sonrasında ne yapmaları gerektiğini videoyu tek bir tıkla izleyerek öğrenebiliyorlar.

AFAD Çalışanı Çekti, AFAD Çalışanı Rol Aldı

AFAD Kütahya çalışanı Bahar Selçukoğlu, video için Halk Eğitim Merkezi Eğitmeni Cemal Çavdar’dan işaret dili eğitimi aldı ve AFAD Kütahya’dan Ercument Kök’ün kamerasının karşısına geçti. Görsellerle desteklenen 8 dakikalık videonun hazırlanmasında ayrıca AFAD Kütahya İl Müdürü Ahmet Ali Artun, AFAD Kütahya çalışanları Nihan Sezgin Doğrul, Müge Çetin Sözbir ve Uğur Tunca sorumluluk aldı.

Videoyu izlemek için tıklayın.

AFAD
09.06.2016 00:34

Güncel Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm