İnternet habercisi...
   

İnteraktif Vergi Danışmanı

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından, gönüllü uyumun ve vergi bilincinin artırılması amacıyla hazırlanan “İnteraktif Vergi Danışmanı” programı 7 Haziran 2016 tarihinde www.gib.gov.tr adresi üzerinden kullanıma açıldı.

Yeni işe başlayanlar ya da mükellefler, bu interaktif programı kullanarak vergi türleri ve temel vergilendirme süreçlerine ilişkin gerekli bilgilere ulaşabilir ve mükellefiyet durumlarına uygun yükümlülüklerini içeren kişisel vergi takvimini oluşturabilirler. 

Gelir Vergisi Kanununa göre ticari kazanç elde eden mükelleflerin yükümlülüklerini kapsayan program, ticari kazanç dışındaki diğer kazanç türleri ile Kurumlar Vergisi Kanununda düzenlenen kurum kazancına bağlı yükümlülükler eklenerek geliştirilecek. 

İnteraktif Vergi Danışmanı programına ulaşmak için tıklayınız.

Gelir İdaresi
07.06.2016 21:01

Maliye Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm