İnternet habercisi...
   

Çok Uluslu Ortak Komando Tatbikatı

Kara Kuvvetleri Komutanlığının komando birliklerine personel yetiştiren, doktrin ve eğitime önemli katkılar sunan, teröristle mücadelede birliklerin eğitim ihtiyacını karşılayan Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığınca 06-12 Haziran 2016 tarihlerinde Bulgaristan Cumhuriyeti, Gürcistan Cumhuriyeti ve Azerbaycan Cumhuriyeti’nin komando birliklerinin katılımıyla birleşik bir komando tatbikatı yapacak.

Tatbikatın amacı; ülkelerin komando birlikleri arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamak, birlikte çalışabilirliği geliştirmek.

Tatbikata; Kara Kuvvetleri Komutanlığından Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı ve Kara Havacılık Komutanlığından unsurlar ile Azerbaycan, Bulgaristan ve Gürcistan komando birlikleri katılacak.

Genelkurmay Başkanlığı
04.06.2016 18:59

Askeri Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm